Iemand in vertrouwen te nemen is lastig

Als je het gevoel hebt om wat voor reden ook, niet meer jezelf te kunnen zijn, als je geleefd wordt, als verplichtingen en verwachtingen een overheersende druk op je uitoefenen, dan is het een kwestie van tijd, dat depressie, burn-out, stress, angstaanvallen en dergelijke de kop opsteken bij je.

Vaak weerhouden schaamte- of schuldgevoelens, angst voor verandering of andere zeer persoonlijke redenen je ervan iemand in vertrouwen te nemen. Ine van den Blink kent dat probleem, uit eigen ondervinding. Ze specialiseerde zich als therapeut in psychosociale hulpverlening.

Oprechte betrokkenheid.

Haar passie en oprechte betrokkenheid zorgen ervoor dat je iemand treft bij wie je je veilig voelt weer in contact te komen met jezelf, je gevoelens en verlangens. Zij helpt je jezelf te herontdekken en bij het vormgeven van het leven dat wél bij jou past. Je bloed gaat als het ware weer stromen. Je kunt weer leven in plaats van overleven.

Veel gehoorde reacties zijn dat juist in het contact met Ine, de manier waarop zij er is en met je werkt. die veiligheid ervaren wordt wat nodig is, om weer bij je kracht te komen, in wisselwerking met anderen.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Ine en stop met ‘maar volhouden’.

Goed om te weten; Psychosociale therapie valt onder de aanvullende verzekering(niet alle zorgverzekeraars) en een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Bron: Redactioneel stuk 2018